Menu

Slaapt je kind niet? Dan slaap jij dus ook niet… Lekker slapen, daar is iedereen bij gebaat en dat is nou precies wat de Dromenwinkel doet. Op natuurlijke wijze helpen slapen met Droomsap. Ze deden dat al voor volwassenen maar nu is er ook een Kids Droomsap ontwikkeld dat in de markt gezet moet worden.

Ik werd door OrangeTalent ingehuurd om te helpen met deze klus. Zo heb ik eerst het Droomsap Kids logo gemaakt met bijbehorende illustraties die passen bij het Kids karakter. Vervolgens heb ik de verpakkingen en etiketten ontwikkeld waarbij in één oogopslag het verschil tussen de volwassen en kids variant te zien is door de illustraties.

Wat heel erg belangrijk is bij het in de markt zetten dat dit product is transparant communiceren naar de ouders toe. Om ze gerust te stellen en mee te nemen in de ingredïenten en hun natuurlijke werking, heb ik een uitgebreide productpagina ontworpen. Maar ook in de social campagnes zit een sterke opbouw. Van het benoemen van het probleem en de bijkomende gevolgen, tot het geven van tips voor beter slapen maar natuurlijk ook per ingredïent informeren.